DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE

Gedurende 4 dagen zullen duizenden bezoekers feesten op muziek van dé bekendste DJ’s. En naast Tomorrowland heeft België ook nog veel meer te bieden. Dit is dé ultieme lijst van wat je kunt doen in België vóór en/of na Tomorrowland. Begin alvast te plannen !

Dineren boven in het Atomium

In de hoogste bol van het bekendste monument van de hoofdstad, zo’n honderd meter boven de begane grond, biedt het Atomium Restaurant je een culinaire topervaring aan.

Meer info vind je hier. 1

Riolenmuseum in Brussel

Een heel apart en levendig museum, met de Zenne in de hoofdrol. Een museum dat vertelt wanneer, waarom en hoe de riolen werden aangelegd. Daarnaast krijg je meer uitleg over het werk van de mensen in de ondergrondse wereld en over de watercyclus van de stad.

Meer info vind je hier. 2

Slapen in een oude Mechelse kerk

Hou je van plaatsen met geschiedenis of ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring tijdens jouw verblijf in België ? Dan is de kerk van de minderbroeders in Mechelen perfect voor jou.

Meer info vind je hier. 3

Café des Spores

Om helemaal één te worden met Moeder Natuur moet je champignons eten. Eens proberen ? Dat kan in Café des Spores, waar elke gang bereid wordt met heerlijke zwammen.

Meer info vind je hier. 4

Doe een dutje in Brussel

Moe van al dat feesten? Dan doet je toch gewoon een dutje? In “napbar” Pauz in Brussel kan je er zelfs een massage bovenop krijgen als je dat wilt. Slaap zacht !

Meer info vind je hier. 5

De Tram Experience

Wat dacht je van een rit aan boord van een tram die alles wegheeft van een gastronomisch design- restaurant? Twee uur lang proef je er van een zes- of zevengangenmenu ontsproten aan het brein van topchefs uit Belgïe, dit alles met een uniek uitzicht op de mooiste plekken van ‘Brussels by night’.

Meer info vind je hier. 6

Jazz club in Brussel

Heb je nood aan nog een extra dosis muziek en wil je naar iets anders luisteren? Breng dan zeker een bezoek aan The Music Village.

Meer info vind je hier. 7

Cocktails at nine

Heb je zin in een cocktail van de beste Belgische barman Naushad Ramat? Dan moet je bij Cocktails at Nine zijn.

Meer info vind je hier. 8

Coffee & Vinyl

Nu je toch in België bent moet je zeker ook de Coffee, Vinyl & Art gallery bezoeken. Deze platenzaak in Antwerpen is volgens The Guardian één van de beste ter wereld. Zeker eens gaan luisteren dus!

Meer info vind je hier. 9

Hi Belgium Pass

Om gemakkelijker doorheen België te reizen maak je best gebruik van de Hi Pass. Dit is een all-in formule die door Brussels Airlines wordt aangeboden in samenwerking met Brussels Airport, de NMBS en verschillende toeristische diensten van de regio’s en steden in ons land.

Meer info vind je hier. 10